2011. október 21., péntek

22. Képregénybörze

Múlt vasárnap volt a szokásos őszi képregénybörze, ahol - mint általában - egy kedves barátom Kállay Kotász úr "serpájaként" vettem részt - értsd: aki oda meg vissza cipeli az árut. Nagyon nem értek a képregényhez, főleg nem a gyűjtői érdeklődésre is számot tartó régebbiekhez; az üzlet egyik legfontosabb elemét: az árakat nem tudom, ehhez napi szinten követni kéne a piacot. Viszont mint markos cipelő és pult-őr megfelelek. Nagyon vicces rendezvény ez igazából, az árusok és a vásárlók jobbára fanatikus rajongók, jó páran listákkal és kütyükkel vadásszák a gyűjteményből hiányzó Asterix, Mozaik, Alfa magazin, vagy akár Bobó képregényeket - vagy akár a szuperhős-menazséria különböző sorozatait.

A kereskedők is rácuppantak a rendezvényre, több megjelenést időzítettek a múlt vasárnapra is: a Párák évszaka, a Sandman negyedik része, vagy a The Walking Dead - Élőhalottak 2. Úton kötete keltette fel a figyelmem, meg egy-két magánpróbálkozás. A Sword, például, amiről - meg a netes változatról - morgott egyet Komaváry az örökörömön, és a Gépjárómű, a magyar steampunk - elsőre igen tetszik. Akárcsak - továbbra is - Kalyber Joe, meg alkotója, Pilcz Roland hozzáállása a műfajhoz.

Volt még Olvasószoba, meg pár bejelentés a jövő megjelenéseiről, de ezt remekül összefoglalta a képregény.net összefoglalója, nem ragozom. Lőttem pár képet (mennyit az akku engedett), lehet nézegetni:



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...